• Home
  • Blog
  • Een dagje naar zee met Eva Mouton

Een dagje naar zee met Eva Mouton

Zandkastelen bouwen, schelpen zoeken, duiken in de golven en uitwaaien op de dijk … het wordt allemaal nog leuker in kleren en accessoires uit onze Eva Mouton x Veritas collectie. Wat zijn jullie favorieten? 

Door de wind, door de regen

Vrolijke kindjes op de achterbank, de kofferbak vol bagage, en weg zijn jullie! Voorbereid op elke weersomstandigheid. Zon uiteraard, maar ook wolken en wind. En zelfs een spatje regen gaat de pret niet kunnen bederven, want ook regenjassen, -laarzen en paraplu's zijn mee.

De zon zien zakken in de zee

Na een vlotte rit - die eeuwen duurde, aldus de kids - aangekomen op je bestemming. En hoera, de zon schijnt! Tijd om badpak, bikini, zwembroek of dat veilige uv-werende pak aan te trekken en in zee te duiken. Wie durft als eerste? 

Beachwear Eva Mouton collectie - Veritas
Ravotten op het strand

Brrr, toch een beetje frisse plons was dat! Trek dochter of zoon snel een jurkje of T-shirt en short aan, petje op, en genieten van de warme zonnestralen. Wat er nog op de planning staat voor de rest van de dag? Zandkastelen bouwen, papieren bloemen verkopen en om het uur een ijsje halen natuurlijk.

En op het einde van de dag … naar dromenland

Met blozende kaakjes samen garnaalkroketten of een stukje vis eten, en dan ... naar bed. Want morgen wacht er weer zo'n leuke dag! Slapen als een roosje gaat moeiteloos in een leuke onesie of pyjama, ook uit de Eva Mouton x Veritas collectie.

Kids onesie met ijsjes - Veritas

En zo zit onze dag met Eva Mouton aan de kust erop! Deel jouw dag aan de Noordzee met #evamoutonXveritas en volg ons op Instagram voor meer Eva Mouton pret.