DIY: leuke cadeautjes & gift wrapping
Wees origineel deze feestdagen: maak je eigen cadeautjes en verpak ze op een verrassende manier. Wij helpen je op weg.
  • Home
  • Blog
  • DIY: leuke cadeautjes & gift wrapping

DIY: leuke cadeautjes & gift wrapping

Wees origineel deze feestdagen: maak je eigen cadeautjes en verpak ze op een verrassende manier. Wil je je vriendinnen en familieleden verbazen met een zelfgemaakt geschenk of iets cadeau doen waarmee ze zelf creatief aan de slag kunnen gaan? Wij helpen je op weg.

XXL deken

Een leuk geschenk om zelf te maken is deze fluweelzachte XXL deken. Zelfs absolute beginners kunnen hiermee aan de slag! Zonder breinaalden zelfs, want dit knusse deken brei je met je armen. Klik op de foto voor de volledige werkbeschrijving. 

XXL deken, Kavi
Persoonlijke juweeltjes

Met de ponstechniek kun je heel persoonlijke juweeltjes maken. Met een slaghamertje en stempels zet je een quote of woord op een armbandje of hangertje. Voeg nog enkele toffe details toe zoals een kwastje en klaar! Nog meer ponsplezier? Hier vind je inspiratie.  

Cosy kersttrui

Heb je al wat ervaring met breien? Dan is zelf een kersttrui maken een fijne uitdaging. Met deze rode trui met rendier maak je elke Kerstmis-lover héel gelukkig! 

Kerstmis trui
Wijn in een feestjasje

Een flesje wijn mee naar een etentje? Maak je cadeau extra feestelijk door het te verpakken in een velvet zakje. Geef het een persoonlijke toets door er een bedeltje, kwastje of pompon aan toe te voegen. Of creëer een hangertje met een geponste boodschap. Súpertof! 

Voor de kinderen

Een knutselpakketje voor de kids is altijd een schot in de roos! Een kerstslinger haken, een kerstmotiefje borduren of armbandjes maken,… ze kunnen het allemaal zelf. En trots dat ze nadien zijn op hun eigen creaties! 

Unieke kerstkaartjes & hang tags

Borduur eens een wenskaartje dit jaar! Ontwerp zelf een tekening en tekst en jouw kerstkaartje springt eruit. Ook hang tags voor aan je cadeautjes kun je borduren. TIP: gebruik ze ook om je feesttafel op te leuken! 

Finishing touch

Heb je toffe cadeautjes gemaakt of gekocht, fleur ze dan nog extra op door ze origineel in te pakken. Laat je maar volledig gaan… Beplak het pakje met toffe stickers of glinsterende patches, voeg een boodschap toe met stempels en werk af met een vrolijk geschenklintje

Met deze DIY-tips zorg jij sowieso voor het origineelste cadeau! Welke ideetje ga je maken?