De zonnebril die bij jou past!
Een nieuwe zonnebril kopen is altijd superleuk, want dat betekent natuurlijk: mooi weer! Toch is het soms zoeken naar het juiste model. Wij geven je tips & tricks om een zonnebril te vinden die qua vorm én stijl helemaal bij jou past.

De zonnebril die bij jou past!

Een nieuwe zonnebril kopen is altijd superleuk, want dat betekent natuurlijk: mooi weer! Toch is het soms zoeken naar het juiste model. Wij geven je tips & tricks om een zonnebril te vinden die qua vorm én stijl helemaal bij jou past.

Ovale gezichtsvorm

Zonnebrillen bestaan in alle kleuren, soorten en maten. Om de perfecte zonnebril te vinden baseer je je best op de vorm van je gezicht: zo zit hij altijd goed!  

Is je gezicht ovaal van vorm? Lucky you! Bij jou passen alle soorten brillen. Je houdt best wel rekening met de breedte van de zonnebril in vergelijking met je hoofd. Let er ook op dat de vorm van de bril past bij de vorm van je wenkbrauwen.

Ronde gezichtsvorm

Rond snoetje? Dan kies je beter een zonnebril met hoekige lijn zoals deze cat-eye. Dit soort zonnebrillen gaat aan de buitenkant een beetje omhoog en maakt je gezicht optisch wat langer. Je zonnebril mag gerust een tikkeltje oversized zijn. De hoekige lijnen van je bril laten je gezicht langer en slanker lijken. Work that magic!

Hoekige gezichtsvorm

Wie een eerder hoekig gezicht heeft, staat het mooist met een ronde bril. Die verzacht harde gelaatstrekken en maakt je gezicht ronder.

Hippie vibes staan je als de beste ;-) Yay! Heb je een donkerdere huidskleur, kies dan voor de gele versie. Als je nog wat bleekjes bent, is de blauwe variant meer je ding.

What’s hot?

Ook deze zomer zijn er weer enkele trends helemaal HOT. Met een sportief dynamics model zit je dit seizoen zeker goed. Sporty & chic, wat wil je nog meer?

Eerder into classics? Big & beautiful blijft nog steeds in de mode. Je kunt gaan voor een donkere kleur, maar als je extra wilt opvallen kies je voor een gekleurd exemplaar.

Welke zonnebril is jouw favoriet? Heb jij je bril gekozen aan de hand van je gezichtsvorm? Wij zijn benieuwd!