• Home
  • Blog
  • De vrijgezellentip: breien met bubbels!

De vrijgezellentip: breien met bubbels!

Vrijgezellenfeestje binnenkort, maar je hebt geen inspiratie? Altijd zo druk dat je geen tijd meer hebt om met je vriendinnen af te spreken? Wat jij nodig hebt, is de unieke workshop ‘Breien met bubbels’! We geven je 5 goede redenen waarom.

#1 Samen creatief bezig zijn versterkt jullie band

Een glaasje bubbels brengt je dichter bij elkaar. Samen een leuke creatieve activiteit ondernemen ook. Een combinatie van die twee? Je kunt je al helemaal voorstellen wat dat geeft! Je wordt begeleid door brei-experts, maar ook al is je eerste resultaat maar zo zo, fun is het sowieso …

BREIEN MET BUBBELS
#2 Je leert een nieuwe hobby

Breien ouderwets? Think again! Zelfgemaakte cadeautjes blijven de leukste. En van een zelfgebreide trui weet je dat niet iedereen erin zal rondlopen. Probleem: je hebt NOOIT leren breien. Schrijf je snel in voor deze workshop: we beloven je dat er verandering in gaat komen!

breien met bubbels
#3 Jullie blijven erna nog samenkomen om te breien

En wat als deze workshop maar het begin was? Als je het leuk vond en jullie hebben elkaar nog zoveel te vertellen, waarom zou je dan niet geregeld samenkomen om de wereld te verbeteren … en truien te breien met je vriendinnen? (De bubbels, daar beslissen jullie zelf over!) 

breien met bubbels
#4 Breien = rust in je hoofd

Vergeet kalmeermiddeltjes. Breien – de beweging en het ritmische getik van de naalden –  ontspant: dat is wetenschappelijk bewezen. Experts vergelijken het zelfs met mediteren.

#5 Miniprijs voor maxipret

De workshop ‘Breien met bubbels’ kost maar 15 euro per 3 uur, glaasje bubbels inbegrepen. Dat is mooi meegenomen voor je budget! 

Zin gekregen om aan ‘Breien met bubbels’ mee te doen? Schrijf j(ulli)e snel in via onze workshoppagina of bij je deelnemende Veritas in de buurt.