De voorjaarstoppers uit het naaimagazine
  • Home
  • Blog
  • De voorjaarstoppers voor naaiers

De voorjaarstoppers voor naaiers

Wil je graag matching outfits met je dochter? Of met je mama? Of ben je gewoon op zoek naar dat perfecte lentejurkje? We hebben goed nieuws voor je! Ons nieuwe naaimagazine is er, en het bevat massa’s creatieve ideetjes om zelf te maken. Ready, set, sew!

 

Makkelijk matchen doe je zo

Ben je fan van twinning, maar wil je het niet te moeilijk maken? Naai verschillende kledingstukken, maar gebruik dezelfde stof. Hier kozen we gewassen linnen, fris en luchtig, perfect voor het voorjaar.

Mini me van kop tot teen

 en je kleine meid in een identieke outfit: supercute, toch? Maak bijvoorbeeld dit fleurig lentejurkje van zacht polyester, een heerlijk stofje voor deze tijd van het jaar. Tere kleuren, sierlijke bloesems: jij en je mini me op jullie best!

 

Tropisch is fantastisch

Tropische bloemen brengen je meteen in een summer mood. Wat kies je: een lichte kleurencombinatie of een heerlijk felle variant? Die laatste doet het trouwens bijzonder goed bij een zongebruind velletje!

Instant chic met metallic

Metallics zijn een echte trend en geven elke outfit een feestelijke toets. Een communie-/lentefeest of romantisch huwelijk op de agenda? Stretchpolyester zit als gegoten en is een plezier om te dragen! Kijk maar…

Kleine meisjes ♡ vrolijke jurkjes

En zo zien we ze het liefst. Girly girly is toch echt superschattig! Een neutrale tint krijgt instant pit met een fijne ruitjesstructuur en metallic glans.

Houdt je dochter wel van een stoere touch? Dan is jeans een match made in heaven. Een leuke flamingo erop, meer heeft deze fantastische stof niet nodig. 

 

Eenvoud in tweevoud

Is simplicity jouw middle name? Dat komt goed uit! Want met ons nieuwe naaimagazine kun jij voor jezelf een zalig losse jurk maken. Dankzij de elastische draad erin vormt de stof zich helemaal naar jouw figuur.

Voor je kleine prinses is een lange jurk van stretchstof ook helemaal perfect. Ravotten in stijlvolle kleding wordt voor die kapoenen dus echt kinderspel. ;-)

En, begint het te kriebelen om achter je naaimachine te kruipen? Shop ons nieuwe naaimagazine hier.

PS: Deel je creaties met de hashtag #madewithveritas en wie weet verschijnt je foto binnenkort op onze homepage!