• Home
  • Blog
  • De vijf juwelentrends voor schitterende feesten!

De vijf juwelentrends voor schitterende feesten!

Onze mooiste juwelen dragen op het einde van het jaar, graag! Maar wat zijn nu de trends die 2018 in schoonheid afsluiten en hoe combineer je ze met je fonkelende partyoutfit? We leggen je alles uit.

Barok rocks

Hedendaagse barok, retro en futuristisch tegelijkertijd, speelt voornamelijk met zwart en zilver. Geef er je eigen interpretatie aan met een zwart kraagje dat je kunt pimpen met stras, schakelkettingen of broches. Nog beter: een satijnen strik in dezelfde kleur.

Kort hemdkraagje met stras en strik - Veritas
Let's do the twist

Hier zijn de vormen klassiek, de materialen een beetje minder. Laat zwierige kwasten dansen tot de zon opkomt, geef nieuwjaarskussen met ringen van imitatiebont in je oren of schitter op diners met arty oorbellen. Iedereen de twist: we zeiden het toch.

Back to black

Zwarte juwelen kun je gerust ook dragen als het geen Halloween is. Zwart is dé elegante kleur bij uitstek en past bij ongeveer alles. Als parelachtige toets op een armband, aan een ketting of eerder discreet als hanger aan je oren: jij beslist. 

Armband met drie facetstenen - Veritas
Schitteren met stras

Naast stras heb je niet veel meer nodig. Optie 1: deze subtiele goudkleurige oorringen of ketting. Optie 2: total glitter zoals op deze druppelvormige oorstekers. Optie 3: een beetje van allebei, zoals deze creolen met een deeltje stras. Hebben we je kunnen inspireren?

In vorm

Integreer grafische vormen in je look en kies voor juwelen zoals deze: een armband met vlechtwerk, grote ovalen voor je oren of een ring met zwarte steen. Het toppunt van verfijning? Pas je juwelen aan bij je panty's.

Zo, je bent klaar voor de schitterende momenten die je te wachten staan dit eindejaar. Toon ons je juwelen en post foto's met #veryveritas. Fijne feesten!