De vijf juwelentrends van het najaar
  • Home
  • Blog
  • De vijf juwelentrends van het najaar

De vijf juwelentrends van het najaar

De vijf juwelentrends van het najaar

Een bijpassend juweel maakt elke outfit net wat completer. Benieuwd welke trends het najaar van 2018 met zich meebrengt? Lees zeker verder! ;-)

Geometrische vormen

Less is more! Minimalistische juwelen zijn bezig aan een enorme opmars. Ze zijn meestal simpel en heel fijn en dit najaar vind je ze in alle mogelijke strakke geometrische vormen. Het voordeel van deze sieraden? Ze passen bij elke outfit. Het perfecte argument om snel nieuwe aan te schaffen.

Zwierige kwastjes

Minimalisme is mooi, maar af en toe mag je het ‘less is more’-principe toch aan de kant schuiven. Statement oorbellen met tassels zijn nog steeds enorm hip. Ga voor felle kleuren zoals rood en geel om helemaal mee te zijn met deze trend.

Natuurlijk hout

Ook juwelen met een houten toets zijn helemaal in! Ze geven een etnische, natuurlijke look aan je outfit. Combineer ze met stijlvol zwart of een kledingstuk in een tint die in je juweel terugkomt.

Classy gemstones

Juwelen met edelstenen tillen elke outfit meteen naar een hoger niveau. Ga je een avondje uit, ben je in feeststemming of heb je gewoon zin in een stevige portie blingbling op een doordeweekse dag? Glitter all the way!

Tijdloos tortoise

De tortoise- of schildpaddenprint is helemaal terug in. Je zag dit elegante tijdloze motief al even in (zonne)brillen, maar nu wordt het ook verwerkt in juwelen. Tortoise doet het heel goed bij wit- en beigetinten.

Voor welke juwelentrend val jij?

PS: deel je look op Instagram met de hashtag #VERYVERITAS en maak iedere maand kans op een cadeaubon ter waarde van € 100.