De tofste items voor een luilekker weekend
  • Home
  • Blog
  • De tofste items voor een luilekker weekend

De tofste items voor een luilekker weekend

Het merendeel van de tijd rushen we van hier naar daar en hebben we geen minuut per dag te veel. Terwijl eens goed relaxen zoveel deugd kan doen en het werk nadien positief beïnvloedt. Even opladen is dus de boodschap. Wat dacht je van een lekker luie zondag? De hele dag thuis in je pyjama rondhangen en gewoon genieten.  

 

Qualitytime

Soms mag het eens wat meer zijn ... Wedden dat je met een ontbijt op het grote bed scoort bij je kinderen! Alles wat normaal niet mag, is voor één keertje natuurlijk extra leuk.

Dat jullie one happy family zijn, dat laat je zien tot in jullie pyjama’s, met leuke matching outfits. Een roze tuniekje voor je dochter, een stoere blauwe pyjama voor je zoon. De quotes zetten alvast de toon. Yihaa!

 

Trendy thuis

Ook al zet je de hele dag geen voet buiten de deur, toch blijf je on trend.

Dol op katten? Wij ook! Deze 100% katvriendelijke pyjama met funny print is de ideale outfit voor uren knuffelplezier met je onafscheidelijke huisdier. 

 

Je houdt van lekker losse comfy kleren? Deze wijde pyjamabroek, gecombineerd met een cosy trui met kap is de perfecte combi voor just a lazy Sunday.

 

Wat zijn je favorieten uit onze nieuwe homewearcollectie? Laat het ons zeker weten in de reacties hieronder.

Heb je een toffe pyjama gekocht? Deel jouw foto met ons via de #veryveritas en maak kans op een cadeaubon.