DIY
  • Home
  • Blog
  • Dé remedie tegen verveling? Ga creatief aan de slag!

Dé remedie tegen verveling? Ga creatief aan de slag!

Zin om iets nieuws uit te proberen nu je toch in quarantaine zit? In dit artikel verzamelden we allerlei DIY-ideeën waarmee je de tijd kan doden, en die, jawel, ook heel leuk zijn om te doen. Bezoek zeker onze website, want daar vind je nóg meer creatieve ideeën terug!

PLANTENHANGER

Veel tijd binnen doorbrengen gaat zoveel makkelijker in een gezellige omgeving. Deze macramé plantenhanger geeft meteen een vintage vibe aan elke kamer. Leuke extra: hij maakt je ruimte ook nog eens heel 'Instagrammable' ;). DIY newbie? Kies de makkelijke knoopwijze zoals het linkervoorbeeld. Ben je een gevorderde DIY'er? Ga dan eens uit je comfortzone en probeer het rechtervoorbeeld!

Plantenhangers
PUNCHNEEDLE

Een DIY-project dat iedereen zal bekoren, ook de jongsten onder ons? Punchneedlen! We hebben heel wat verschillende opties voor je. Smuk de kamer van je kind op met een punchneedle tijgerkussen, voeg een punchneedle accent toe aan een basic blouse, geef je sportzak een persoonlijke toets, ... Alles is mogelijk!

CARDIGANS

Cardiganfan? En zin om je breinaalden boven te halen? Deze cardigans zijn echte trendtoppers! Zelfs absolute beginners kunnen ermee aan de slag.

Giana kids cardigan - Een streelzachte cardigan voor je kind in een prachtige winters witte kleur. Maar natuurlijk draagbaar in elk seizoen ;) Ook tijdens quarantaine!

Babette cardigan met 1 bol wol - Ja, dat lees je goed, voor het maken van deze prachtige cardigan heb je maar 1 bol wol nodig! Hét perfecte DIY project voor beginners en iedereen die van kleur houdt ;).

KLAAR VOOR EEN ECHTE CHALLENGE?

Met onze challenges ben je even zoet, perfect dus voor de komende weken!

Tricot Challenge - sokken breien 
We dagen je uit! Ga onze Sokken Challenge aan en geniet in zeven weken van zelfgebreide warme sokken. Jong en oud, absolute beginners en ervaren brei(st)ers, iedereen kan ermee aan de slag! Jij kiest je niveau en wij zorgen voor een aangepaste werkbeschrijving.

Tricot Challenge - cosy plaid 
In twaalf weken een zelfgemaakte plaid breien, waaronder het zalig cocoonen is? Dat kan met deze challenge! Kies je kleuren en je wol en brei je plaid in normaal of XL formaat!
 

Crochet Challenge - paradise plaid 
Eerder fan van haken? Dan is onze Crochet Challenge je op het lijf geschreven! In twaalf weken leiden we je naar een zomerse plaid van gehaakte vierkantjes. Kies je kleuren en je garens en maak de paradise plaid helemaal jij! Wij inspireren je alvast met een basic en een luxe versie.

Heb je wat (creatieve) ideëen kunnen vinden voor jezelf, maar wil je je kinderen ook creatief aan het werk zetten? Check dan ons nieuw blogbericht 'Telewerken met kids: tips & tricks'.

Ook fan van kleren naaien of breien? Kijk dan eens naar onze blogberichten 'Wat zijn de naaitrends dit voorjaar?' en 'Wat ga je dit voorjaar breien?'. Deel zeker je DIY-projecten op social media met #madewithveritas.