Vrouw met laptoptas
  • Home
  • Blog
  • De perfecte handtas voor jouw job

De perfecte handtas voor jouw job

Last van de post-vakantie-blues? Trakteer jezelf op een gloednieuwe back to work-outfit, dat verzacht het leed al wat. Maar welke handtas neem je het best mee naar het werk? Moet je laptop erin passen en je lunch, of heb je enkel de basics nodig? Ontdek hier welke handtas bij jou en je beroep past.

De meeting wizard

Ben je iemand die vaak onderweg is van de ene meeting naar de andere? Heb je graag AL je spullen meteen bij de hand (tablet, lipstick, lunch, schriftje, ...)? Dan zijn grote handtassen the way to go! Zoals deze shopper in croco look. Hier in het bruin, maar we hebben ze ook in het zwart
TIP: ga voor een handtas met verschillende compartimenten. Zo stop je je spullen ordelijk weg en vind je alles snel terug. Want het leven is al hectisch genoeg, niet waar?

Perfect voor: de ‘woman on the go’, allround hoarders, de collega die echt altijd àlles bij heeft, …

De techfanaat

Je bent verslaafd aan je laptop en tablet en hebt ze liefst altijd en overal bij? Dan is zo'n fashionable rugzak ideaal voor jou. Je fietst ermee door de stad van de ene locatie naar de andere en ziet er telkens weer even stylish uit. Ook laptop- en tablethoezen zijn ongetwijfeld je allerbeste vrienden. Deze exemplaren bergen je apparatuur veilig op en voegen een beestig mooi accent toe aan elke outfit. Snake of leopard, wat kies je?

Perfect voor: zelfstandigen, thuiswerkers, studenten, city girls, …

Vrouw met laptoptas
De office lady

Je wisselt liever niet te vaak van tas, maar varieert weleens graag in de manier waarop je ze draagt? Classy in je hand, nonchalant over je schouder als je je kind bij de hand moet nemen of je handen vol hebt met andere spullen, ... Dat gaat allemaal moeiteloos met deze tas! Het afneembare schouderriempje bevestig of verwijder je in een handomdraai. ;-)

Perfect voor: elk beroep, vrouwen die graag van werklook switchen, …

De minimalist

Geen fan van te grote handtassen, die in the end alleen maar zwaar, rommelig en onoverzichtelijk zijn? En moet je niet al te veel spullen meenemen naar je werk? Ga dan voor een cool (en kleurrijk) heuptasje. Alweer wat tijd bespaard 's ochtends ...

Perfect voor: wie alleen het hoogstnodige wil meenemen.

Slapende vrouw met heuptasje
De netwerker

Moet je na het werk vaak gaan eten met zakelijke contacten, schuim je aan de lopende band netwerkevents af of maak je het graag gezellig met collega's op een afterworkdrink? Ga dan voor een medium sized crossover handtas die al je essentials op een hippe én veilige manier bewaart. Je weet nooit hoe gezellig het kan worden als de avond valt.

Perfect voor: de bezige bij, de avondwerker, …

Kan je niet wachten om onze nieuwe collectie te ontdekken, nu je weet welke handtas het beste bij jou en je beroep past? Je vindt ze op onze website en in onze winkels.

Deel je je favoriete tas met ons met de hashtag #veryveritas? Zo inspireer je ons en onze community ook in onze zoektocht naar de perfecte handtas.