De pantytrends voor 2018

De pantytrends voor 2018

Regen, wind en temperaturen die geregeld rond het vriespunt schommelen. Het blotebenenweer is jammer genoeg nog niet in het land. Maar kop op, want… Er zijn weer heel wat nieuwe pantytrends in town! We zetten ze voor jou op een rijtje.

Kleur stelt nooit teleur

Fel, feller, felst. Durf te gaan voor kleur dit jaar. De monochrome looks zijn hot hot hot komend seizoen. Een outfit in één kleur verlengt je silhouet en maakt je benen langer. Meer hierover en hoe je het kunt combineren? Check dan zeker onze laatste blogpost en breng wat extra pit in je garderobe. 

Sokken in alle vormen en maten

Korte sokjes hebben steeds meer succes en kunnen nét die opvallende toets geven aan je look. Kies voor opvallende fishnetsokjes, of exemplaren met een toffe quote of print.

Heb je liever een fijnere sok? Ga dan voor nylon. Kant, bolletjes, bloemen, … You name it, we have it. In een pump of in een sneaker? Het geeft bij allebei een super edgy touch. 

TIP: combineer ze met ¾ rokjes of een lange rok tot aan je enkels. Ook sokken in sandalen zijn al lang niet meer ouderwets. Go for it! 

De fishnettrend is een echte blijver. Netpanty’s of -kousen geven je outfit extra pit en stijl. Let wel op: als je andere kledingstukken ook zo opvallend zijn, wordt het al snel wat te veel. Combineer je netkousen dus bijvoorbeeld met een effen jurkje.

Eveneens op-en-top trendy dit seizoen zijn de huidkleurige fake fishnet kousen. Hiermee voel je je als een vis in het water. ;)  

Eén ding is nu wel duidelijk: je kousen mogen gezien worden én opvallen. Wat is jouw stijl? klassiek, hip, neutraal of fel, … keuze genoeg! 

Voor welke pantytrend ga jij dit voorjaar?