Met deze trendy accessoires skip je je les niet meer
  • Home
  • Blog
  • Dé must haves voor het nieuwe academiejaar

Dé must haves voor het nieuwe academiejaar

Zitten je herexamens er nog maar net op en staat het nieuwe academiejaar alweer voor de deur? Verwen jezelf dan met een hippe totebag, leuk rugzakje, mooie laptoptas of nieuw gsm-hoesje. Waar kun je je schoolspullen nu beter showen dan in een overvolle aula?

De mooiste tote bags & inside bags

De perfecte tas vinden om mee te nemen naar de les is niet makkelijk. Die kinderachtige rugzak laat je liever thuis! Toch moet er een cursusblok (lees: iPad) in passen voor al je nota’s en eigenlijk wil je er ook nog goed uitzien. Deze totebags komen dan sowieso van pas! Nadien nog op stap? Draai ‘m binnenstebuiten en je hebt een metallic tas met matte accenten. Er is ook een bijpassende inside bag. Zo handig voor spulletjes die je altijd nodig hebt!

Sportieve rugzakjes

Hou jij van een sportievere look? Neem dan één van deze handige rugzakjes mee naar de les. Kennen jouw medestudenten je als dé vriendin die altijd vrolijk rondloopt? Het zwarte exemplaar met patches is misschien wel iets voor jou! Zo speels en leuk! Begin tijdens je saaie les al maar te dromen van een lekker pakje friet of heerlijk zoete donut…

Fancy laptoptassen én superleuke smartphonehoesjes

Laptoptassen vind je vaak maar saai? Deze zijn niet alleen erg stijlvol, maar ook erg handig! Ze hebben een afneembare, verstelbare riem én binnenzakjes. Een nieuw hoesje nodig voor je gsm? Dan zijn deze hoesjes met de snorharen én kattenoortjes of met tientallen donuts echt een aanrader!
 

Ben jij al klaar voor de start van het nieuwe academiejaar?