De mooiste schoollooks voor creatieve mama’s
  • Home
  • Blog
  • De mooiste schoollooks voor creatieve mama’s

De mooiste schoollooks voor creatieve mama’s

De eerste schooldag komt razendsnel dichterbij. Wie zei daar “Eindelijk!”? ;-) Ben je een creatieve mama die telkens weer de leukste dingen maakt voor haar spruit(en)? Lees dan snel verder. We verzamelden een aantal leuke back-to-school-ideeën waarmee je nog geld uitspaart ook!

Voor dierenvrienden

Je oogappel kijkt niet echt uit naar 3 september? Geef hem een vriendje mee. In onze gratis creatieve krant vind je een slimme vossensjaal – en de stap-voor-stapbreibeschrijving ervan – die hij lekker knus rond zijn nek kan draaien.

Om helemaal gewapend te zijn tegen de kou hebben we ook een bijpassende muts voorzien!  Eerder fan van een lama, kat of wasbeer? We hebben ook een knusse truien met deze beestige vriendjes erop in onze krant. Lees hier hoe je ze maakt.

 

Mijn outfit? Zelfgemaakt!

Niets zo erg als op de eerste schooldag met dezelfde trui of topje als je klasgenootje te arriveren. Daarom gaan creatieve mama’s al in de zomervakantie al aan de slag om zoon/dochterlief een unieke schooloutfit te geven, die voor heel wat jaloerse blikken gaat zorgen. Ontdek hier onze brei-creaties of naai je look met deze ideetjes. Je vindt ze ook allemaal in onze gratis creatieve krant!

De tas die bij je past

Een plastic pennenzak met een of andere superheld erop: niks voor jouw kind! Geometrische motieven, kleurige diertjes, vrolijke stipjes, dat lijkt er meer op … Kies een stoflapje uit ons enorm assortiment en maak een toffe pennenhouder met handige vakjes. Ook je turnzakje maak je zo in een handomdraai:  een basic canvas tasje kleur je met een Dylon pod (die gooi je zo in de wasmachine!), wat letters of een tof borduursel erop en klaar!

De werkbeschrijvingen, die haal je uit onze nieuwe creatieve krant, nu verkrijgbaar in al onze winkels … helemaal gratis! Waar wacht je nog op?

Boeken kaften beu?

Geef toe, boeken kaften is een van de minst leuke klusjes van het nieuwe schooljaar. Naai je graag? Dan wordt boeken kaften ook fun: stoffen boekcovers zijn een duurzame, originele oplossing en zoveel leuker om te maken. Kies een bij elkaar passend gamma van stoflapjes en … veel plezier op de eerste schooldag!

Haal nu je GRATIS creatieve krant bij een Veritas bij jou in de buurt of doorblader ze hier online.

PS: Deel je creaties op Instagram met de hashtag #MADEWITHVERITAS en maak iedere maand kans op een cadeaubon ter waarde van € 100.