MEISJE MET CADEAUJES - Veritas
  • Home
  • Blog
  • De mooiste cadeautjes onder 50 euro

De mooiste cadeautjes onder 50 euro

Oef, de tijd is voorbij dat je voor elk familielid een cadeautje moest kopen. Nu ga je doelgericht te werk, met een vooraf vastgelegd budget. Lees verder en kijk wat er allemaal kan met 50 euro.

Klassecadeaus voor haar

Voor je immer stijlvolle schoonzus haal je alles uit de kast. Een classy tas voor mee naar kantoor. Een horloge met een stylish fluwelen bandje. Een pyjama met stipjes en een tijdloos biesje. Of doe je eens zot en ga je voor de pyjama in kerstthema? 

meisje met zwarte zijden pyjama - Veritas
Ruitjesitems voor de tartanfan

Op zoek naar leuke geschenken met ruitjes voor je schoonmoeder, een hevige tartanfan? Check! ;-) In ons aanbod vind je een pyjamahemd en -broek, een cosy deken met teddyvoering, een warmwaterkruik, allemaal met hetzelfde ruitpatroon.

Vrouw met tartan pyjama bij vuurkorf - Veritas
Moois voor manlief

Zelf zal hij zich geen vlinderstrik kopen, maar als ze van jou komt, dan kan hij niet anders dan ze dragen, toch? Die lederen portefeuille en/of handschoenen die je erbij geeft, trekken hem misschien wel makkelijker over de streep! En anders is het de kerstpyjama wel ... ;-) 

Knuffelzachte cadeaus voor de kleinsten

De sint brengt speelgoed, de kerstman verwent de kleinsten met knuffelzachte spulletjes. Een kamerjas met een konijnensnoetje, een pyjama met een coole ijsbeer, een fluweelzacht rokje met speelse plissé of een set boxershorts met kerstbedrukking. Laat je gaan!

Meisje met cadeautjes en eenhoorn diadeem - Veritas
We are family …

En dat zie je eraan! Verras elk lid van je gezin met dezelfde kerstpyjama en hou 'm gewoon de hele dag aan als er geen feest op het programma staat.

Missie geslaagd! Je cadeautjes onder 50 euro heb je gevonden! Inspiratie voor cadeautjes onder 10 en onder 20 euro lees je hier. Nog makkelijker? Koop gewoon een cadeaubon.

cadeaubon - Veritas
Haal hier nog meer kerstinspiratie!
Veritas instagram

Nieuwsbrief

Ontvang tips, trends, kortingen en nog véél meer in je inbox.
Inschrijven