Tafel met kerstcadeaus
  • Home
  • Blog
  • De mooiste cadeautjes onder 50 euro

De mooiste cadeautjes onder 50 euro

Oef, de tijd is voorbij dat je voor elk familielid een cadeautje moest kopen. Nu ga je doelgericht te werk, met een vooraf vastgelegd budget. Lees verder en kijk wat er allemaal kan met 50 euro.

Klassecadeaus voor haar

Voor je immers stijlvolle schoonzus haal je alles uit de kast. Een grote handtas van imitatieleer voor mee naar het kantoor. Een classy clutch voor mee naar een afterwork diner. Of doe je eens zot en ga je voor deze metalen horloge met gift box?

Zeshoekige clutch met slangendessin
MAG HET NÓG EXCLUSIEVER?

Ben je op zoek naar een cadeau dat nóg meer klasse uitstraalt? Ga dan voor een lederen portefeuille uit onze 'Veronique Branquinho for Veritas' collectie. Stylish, classy én handig om op te bergen in grote en kleine handtassen. Verkrijgbaar in zwart, bordeaux en cognac.

Lederen mini portefeuille Virginia
RUITJESITEMS VOOR DE TARTANFAN

Op zoek naar leuke geschenken met ruitjes voor je schoonmoeder, een hevige tartanfan? Check! ;-) In ons aanbod vind je een pyjamahemd en -broek, cosy pantoffels, een warmwaterkruik, allemaal met hetzelfde ruitpatroon.

MOOIS VOOR MANLIEF

Zelf zal hij zich geen vlinderstrik kopen, maar als ze van jou komt, dan kan hij niet anders dan ze dragen, toch? Die lederen portefeuille en/of handschoenen die je erbij geeft, trekken hem misschien wel makkelijker over de streep... ;-)

Geruite vlinderstrik voor heren
KNUFFELZACHTE CADEAUS VOOR DE KLEINSTEN

De sint brengt speelgoed, de kerstman verwent de kleinsten met knuffelzachte spulletjes. Een sweater met een honden- of kattensnoetje, een onesie met sneeuwman, of een pyjamaset met ijsbeer en sterren. Laat je gaan!

Kinderen met kersttrui
DE GEMAKKELIJKERE OPTIE? EEN CADEAUBON!

Nog makkelijker? Koop gewoon een cadeaubon. Graag eentje die je zelf kunt afgeven? Of liever een digitale bon die je per e-mail verstuurt? Alles is mogelijk! Kies je favoriete ontwerp, voeg een persoonlijke toets toe, selecteer een bedrag en... Verrassen maar!

Cadeaubon

Missie geslaagd! Je cadeautjes onder 50 euro heb je gevonden! Inspiratie voor het geven van cadeaus aan een creatieveling lees je hier. En vergeet niet al je leuke foto's te delen met #veryveritas!