stapel zelfgemaakte cadeautjes
  • Home
  • Blog
  • De leukste zelfgemaakte cadeautjes

De leukste zelfgemaakte cadeautjes

Het is weer cadeautjestijd! Wil je dat jouw cadeautjes de origineelste onder de boom zijn? In onze gratis creatieve krant vind je unieke ideeën die je makkelijk zelf maakt. Lees deze blog en begin meteen aan je DIY-cadeaus.

Quick & easy: pimpen

Origineel hoeft niet moeilijk te zijn. Met een beetje verbeelding en creativiteit wordt een haarband een schitterende verrassing. En wil je nog wat verder gaan, brei 'm dan zelf: we leggen je uit hoe het moet!

Oorbellen voor kerst

We waarschuwen je al maar: het wordt moeilijk om deze oorbellen af te staan als je ze gemaakt hebt. Maar wat belet je om aan een tweede paar te beginnen? Kies je benodigdheden in een kleur naar keuze en laat je creativiteit de vrije loop.

Wannes DIY oorbellen fluweel
Mag het iets uitdagender zijn?

En als je nu eens voor een iets uitdagender project zou gaan om aan je geliefden te tonen hoe graag je hen ziet? Naai een jurk voor je bestie, brei een stijlvolle trui voor je hubbie of maak een armband met Miyuki-parels voor jezelf. Yes, you can!

Pak uit met je inpakskills

Geen zelfgemaakt cadeautje? Niet erg: ga creatief aan de slag met het inpakken! Gepersonaliseerde 
Nominette labels, kleurige linten, bestempeld papier: alles is mogelijk, zelfs geborduurde kaarten in kruisjessteek.

Ga snel naar Veritas voor je gratis creatieve krant en check geregeld onze blog voor leuke artikels met nog meer cadeautips.
Deel je creaties met #madewithveritas !

Veritas instagram

Nieuwsbrief

Ontvang tips, trends, kortingen en nog véél meer in je inbox.
Inschrijven