Met deze must haves is de eerste schooldag nu al een succes!
  • Home
  • Blog
  • De leukste schoolaccessoires voor de eerste schooldag

De leukste schoolaccessoires voor de eerste schooldag

Is het binnenkort de eerste schooldag van je kind? Best spannend, hé? Met deze leuke schoolaccessoires kan zijn/haar schooldag nu al niet meer stuk! Je kleine spruit ’s morgens afzetten aan de schoolpoort wordt vast een makkie!
 

Het eerste boekentasje

Het allerbelangrijkst is natuurlijk dat nieuwe boekentasje of rugzakje… Wat dacht je van een schattig glitterexemplaar vol met roze eenhoorns voor jouw oogappel? Of liever eentje met gekke oogjes én pompon? Bovendien kun je dit rugzakje supermakkelijk pimpen met reflecterende tanden. Zo cool én nog veilig ook! Wil je aan de slag gaan met het boekentasje van je zoon of dochter? Klik dan op de foto voor de werkomschrijving. 
 

Turnzakken boordevol diertjes

Raakt jouw lieveling ook steeds zijn/haar turnpantoffels kwijt? Check dan zeker deze vrolijke turnzakjes met konijnen- of rendierenprint. Onze favoriet is die met tientallen monstertjes. Wedden dat je kleine monstertje deze niet verliest?

Poezenpennenzak

En ín het boekentasje, daar hoort natuurlijk een pennenzak voor schrijfgerei. Ga lekker opvallend met een pennenzak met poezensnoet in metallic goud. Of maak er zelf eentje! Klik op de foto om te zien hoe je zo'n coole pennenzak met robotjes maakt. 

Cute, cuter, cutest!

Nog meer cuteness overload? Leuke sokjes met vossen, eenhoorns of gekke ogen geven die mini voetjes een nòg schattigere look! Voor meisjes maken supergirly haaraccessoires zoals deze haarspeldjes met pompons deze lieflijke look helemaal af! Klaar voor alle “oooooh’s” van andere mama’s en papa’s?

Voor de stoere kids en de zeepiraten

Wil jouw hartendief absoluut niet schattig genoemd worden? Kies dan samen voor een coole muts met strepen of ‘bestie’ op. Voor zeepiraten hebben we een sailor muts én superhandige bretellen! Jouw kind is nu al de stoerste op de speelplaats!

 

Met welke accessoires zet jij hen de eerste schooldag aan de schoolpoort af?