• Home
  • Blog
  • De leukste naamlabels maak je zelf

De leukste naamlabels maak je zelf

Je eigen creaties én dingen die je echt niet wilt kwijtraken, verdienen een gepersonaliseerd label! Of het nu gaat om zelfgemaakte kledingstukken, creatief ingepakte cadeautjes of spulletjes die je kind meeneemt op kamp, met Nominette druk jij je stempel.

Nooit nog verloren spullen

Sta je regelmatig aan de verloren voorwerpen op school omdat je kinderen hun spullen steeds kwijtspelen? Met de Nominette naamlabels is dat verleden tijd! Je kiest zelf je lettertype, kleur en/of icoontjes die erop zet. En al helemaal makkelijk: je kan kiezen of je ze in de items naait of strijkt. 

Turnzak naailabel Nominette
Designer items

Ben je super creatief en maak jij zelf kleren of andere creaties? Wauw, dat verdient om ze de finishing touch te geven! Nominette innaailabels geven een professionele look aan je ontwerpen en zijn volledig personaliseerbaar: kies je naam, kleuren en symbolen. Deel je label vervolgens op social media met de hashtag #madewithveritas!

Gepersonaliseerd cadeautje

Cadeautjes zijn nog zoveel leuker als je ze extra persoonlijk kan maken. Breng je boodschap of wens over via een nominette lintje - helemaal origineel en verrassend voor de ontvanger! Zo maak het uitpakken van cadeautjes nog leuker!

gepersonaliseerd cadeau - Veritas
Nominette inspiratie

Extra inspiratie nodig? Op Instagram en op onze website vind je tal van creatieve ideeën met Nominette labels

memo bord gepersonaliseerd lint Nominette - Veritas

Kun je niet wachten om met Nominette labels aan de slag te gaan? Bestel snel je gepersonaliseerde labels en toon ons je creaties met #madewithveritas