• Home
  • Blog
  • De leukste naamlabels maak je zelf

De leukste naamlabels maak je zelf

Je eigen creaties én dingen die je echt niet wilt kwijtraken, verdienen een gepersonaliseerd label! Of het nu gaat om zelfgemaakte kledingstukken, creatief ingepakte cadeautjes of spulletjes die je kind meeneemt op kamp, met Nominette druk jij je stempel.

Verloren voorwerpen

Je kinderen: schatten zijn het, maar soms ook zo'n vreselijke warhoofden! Voorkom verloren voorwerpen en breng overal hun naam op aan. Met de Nominette instrijklabels is dat zo gepiept. Laat je kids hun favoriete symbool kiezen om met hun naam te combineren.

Turnzak naailabel Nominette
Designer items

Maak jij zelf kleren, tassen of andere creaties? Wauw, dat verdient een lintje! Nominette innaailabels geven een professionele feel aan je ontwerpen en zijn volledig personaliseerbaar: kies je merknaam, kleuren en symbolen. Deel je label met #nominette en #madewithveritas!

Inpakken en uitpakken

Cadeautjes zijn pas cadeautjes als er een kleurig lint rond zit, vind je? Geef eens een heel persoonlijke toets aan een lint en breng er een boodschap op aan. Kies je quote, lettertype, kleur en eventueel symbool en maak het uitpakken van cadeautjes nog leuker!

Nominette inspiratie

Extra inspiratie nodig? Op Instagram en op onze website vind je tal van creatieve ideeën met Nominette labels

memo bord gepersonaliseerd lint Nominette - Veritas

Kun je niet wachten om met Nominette labels aan de slag te gaan? Bestel snel je gepersonaliseerde labels en toon ons je creaties met #madewithveritas

Veritas instagram

Nieuwsbrief

Ontvang tips, trends, kortingen en nog véél meer in je inbox.
Inschrijven