De leukste cadeautjes onder €35
Hoog tijd om op cadeautjesjacht te gaan! Als je cadeautjes tot 35 euro mogen kosten, zijn er veel leuke mogelijkheden!
  • Home
  • Blog
  • De leukste cadeautjes onder €35

De leukste cadeautjes onder €35

Heb je nog geen geschenkjes gekocht voor deze feestdagen? Dan wordt het hoog tijd om op cadeautjesjacht te gaan! We stelden al een lijstje op met originele cadeautjes onder 25 euro. Als je cadeautjes tot 35 euro mogen kosten, zijn er nog veel andere leuke mogelijkheden! Be inspired! 

Stijlvolle handschoenen

Een stijlvol cadeau voor zowel vrouwen als mannen zijn lederen handschoenen of handschoenen met een daimlook. Een bruin of zwart paar, altijd mooi! 

Elegante uurwerken

Maak je zus, vriendin of vrouw blij met een elegant horloge in een mooie giftbox. Een metalen uurwerk past bij elke outfit en een rozegoud exemplaar is helemaal in de mode. Koop je voor een besluiteloze dame? Kies dan een horloge met verwisselbare bandjes: van effen zwart over glanzend roze tot metallic grijs. 

Comfortabele pyjama’s

Deze zachte sweater en broek in fluweelachtige stof zijn ideaal voor een gezellig avondje of dagje relaxen thuis. Maak het slapengaan voor kinderen leuker met een fluffy pyjama of een berezachte onesie

Prachtige handtassen

Een leuk cadeau voor elke vrouw: een prachtige handtas. Het bordeaux schoudertasje is geschikt voor elke gelegenheid, maar een feestelijke clutch is ook altijd leuk om te krijgen!

Warme mutsen en sjaals

Het ideale geschenk met dit koude weer: warme mutsen en sjaals. Heel leuk is de zwarte muts met verwisselbare pompons. Zo kan de pompon aangepast worden naargelang de outfit van die dag. Ook voor mannen zijn mutsen een leuk idee. Of ga voor een dubbelzijdige sjaal: de ene kant heeft een zwart-wit visgraatmotief en de andere is effen kakikleurig. Staat mooi bij heel veel outfits dus! 

Muts met verwisselbare pompons € 25,99
Creatief cadeau

Koop je een cadeau voor een creatief persoon? Dan heb je geluk, want de lijst met toffe cadeaus is eindeloos! Een naaitas voor al je naaibenodigheden, een woldispenser zodat je wol niet in de knoop raakt of een schattig speldenkussen in de vorm van een theekopje. Allemaal met een vrolijk strikjesmotief! 

Naaitasje € 17,99 - Woldispenser € 15,99 - Speldenkussen theekopje € 9,99

Heb jij een leuk cadeautje onder 35 euro gevonden?

Of wil je een cadeautje kopen onder 25 euro? Vind inspiratie hier!