• Home
  • Blog
  • De juiste panty voor je ideale NYE

De juiste panty voor je ideale NYE

Wat is jouw partystijl? Ga je de dansvloer onveilig maken of heb je een intiem dinertje met de man van je leven gepland? Maak niet de fout om last minute een panty uit je kast te halen. Voor jouw ideale NYE is er een ideale panty.

Dancing queen

Kennen je vrienden en vriendinnen jou als party animal en sta je altijd als eerste op de dansvloer? Doe je naam eer aan met een uitdagende panty met luipaardmotief. Of schitter de hele avond met een fake overknee panty onder je glitterjurkje.

Panty Guarani overknee - Veritas
Fatal attraction

Wil jij je prins op het witte paard ontmoeten deze NYE en misschien ook nog gratis drankjes scoren? Trek een sexy panty aan die tot de verbeelding spreekt: met een opvallende rode naad achteraan, een strikje op je enkel of ultrafijn met stippeltjeseffect.

Panty met rode naad - Veritas
Oog voor detail

Te opvallend hoeft niet meteen voor jou? Ga voor een little black dress in combinatie met een panty met subtiele details: een enkelbandje van stras, een iriserend effect, een zilverkleurige stippeltjeslijn, ... Nog meer inspiratie vind je in dit artikel.

Panty met glitterstreep Alberti - Veritas
Feest op kousenvoetjes

De sokjes-met-een-haktrend al geprobeerd? Vrouwelijke exemplaren met het woordje 'Amour' in zilverkleur of strassteentjes staan fantastisch in een pump. En als je liever geen pijnlijke voeten hebt aan het eind van de avond, combineer je ze gewoon met platte schoenen.

Overtuigd van het belang van een panty? Nog meer tips om je panty te vinden lees je in dit artikel. Show ons je look met #veryveritas. Gelukkig nieuwjaar!

Veritas instagram

Nieuwsbrief

Ontvang tips, trends, kortingen en nog véél meer in je inbox.
Inschrijven