4 x makkelijke borduur trends
  • Home
  • Blog
  • De 4 hipste borduur trends op een rijtje

De 4 hipste borduur trends op een rijtje

Customizing is helemaal hot! Borduren is één van de makkelijkere DIY-trends om je look te personaliseren. Van kraagjes en kussens tot zelfs tennisraketten: alles kun je borduren! Wij zetten de 4 hipste trends op een rijtje…

 

TREND 1: Borduren op jeans

Geef je oude (of nieuwe) jeans that little extra door er een bloem op te naaien. Ook op een jeansrokje is dit erg mooi! Teken het motief en dan borduren maar… Zelfs absolute beginners draaien hier hun hand niet voor om. Wil je graag aan de slag gaan met jouw jeans? Klik dan op de foto voor de werkomschrijving. 

TREND 2: Versier je hemd

Ook borduren op een hemd zorgt voor een superleuk effect! Werk je liever met kleine accenten? Versier dan je kraagje. Je kunt het ook customizen met strassteentjes, parels of studs. Zo origineel!

 

TREND 3: Een huis vol embroidery

Liever wat meer uitdaging? Stap in de voetsporen van kunstenaar Danielle Clough en borduur een tennisraket. Ook je vergiet kun je een hippe touch geven, het resultaat is zó mooi!
 

TREND 4: Borduur je tas/portemonnee

Is je canvas tas toe aan een tweede leven? Geef ze net als wij een leuk kleurtje én borduursels met bloemen! Dat schattig portemonneetje dat je in Italië kocht, pimp je met een lief tekstje of sierlijke figuurtjes.
 

Welke embroidery trend ga jij sowieso volgen?