• Home
  • Blog
  • Customize je handtas in minder dan 1 minuut

Customize je handtas in minder dan 1 minuut

Wil je nog meer je eigen stijl uitspelen, maar heb je niet veel tijd om grote DIY-projecten aan te gaan? No worries, met deze tips customize je je handtas in minder dan één minuut!  

STRAP IT UP

Niets zo handig als een verwisselbare strap om te matchen bij je outfit. Je klikt de strap makkelijk vast aan je tas en you’re ready to go. Van een slangenprint, schitterend goud, schattige streepjes tot bloemen: voor iedere look is er een strap! Zo krijg je een klassieke tas om mee te nemen naar het werk en switch je ‘s avonds naar een opvallende look voor een etentje met vriendinnen.

 

POMPON MANIA

De pompon is weer helemaal terug! En ditmaal the bigger, the better. Ga voor sober zwart of voor knallend fuchsia – heerlijk zacht zijn ze allemaal. Nog meer fluffyness? Die schattige konijntjessleutelhanger moet je hebben!

MATCH EEN PATCH

Customize je tas met kleefpatches met grappige tijgers, schattige lama’s, ondeugende oogjes of funny quotes. 

DE FINISHING TOUCH

Een sleutelhanger maakt je tas helemaal af. Kwastjes, quotes, panda’s en andere grappige beestjes,… Of een uitklapbaar spiegeltje is ook een winner.

Toch niet zo into customizing? No worries, onze handtassencollectie bevat tal van funny pareltjes die op zich al eyecatchers zijn ;)