Creatief met canvas – van blanco tot jouw creatie!
  • Home
  • Blog
  • Customize een basic canvas item tot een uniek accessoire

Customize een basic canvas item tot een uniek accessoire

Hou jij van customizen? Dan zijn items van blanco canvas perfect voor jouw volgende DIY-projectje! Keukenschorten, shoppers, etuis… Allemaal nog maagdelijk wit tot jij er mee aan de slag gaat. Met textielverf, pailletten, lintjes en meer tover je ze om tot jouw persoonlijke creatie. 

Kleurrijke keukenschort

Sta je graag in de keuken? De heerlijkste gerechten maken gaat nog beter met deze mooie schort met vrouwelijke paillettenaccenten. De basis: een canvas keukenschort. Die geef je makkelijk een kleurtje naar keuze met Dylon textielverf. Of je maakt er een tie-and-dye schort van door ze om de 5 cm met elastiekjes vast te binden. Afwerken met een paillettenlint en je hippe keukenschort is klaar! Klik op de foto en ontdek een uitgebreide werkbeschrijving. 

Personal shopper

Niet alleen keukenschorten, maar ook shoppers zijn superleuk om te customizen. Je kunt er alle kanten mee uit. Hou je de tas wit of kleur je ze met textielverf? Kies je voor een tekening of toch voor een leuke quote die je erop borduurt? Of veel makkelijker: strijk je quote erop met flockfolie. Afwerken doe je tot slot met vrolijke pompons, kwastjes, lintjes,… En dan showen maar, die personal shopper! 

Van wie is dit make-up etui?

Een make-uptasje te klein om te customizen? Echt niet! Personaliseer je etui eens met de eerste letter van je naam. Voor een volle letter kun je werken met flockfolie. Wil je enkel de contour van een letter, zoals het etui op de foto, kies dan voor textielstift, waarmee je heel fijn kunt werken. Stik nog een sierlintje langs de randen en je toptasje is een feit! 

Mooi duo

Je kunt natuurlijk ook een tas én een bijbehorend etui maken. Heel leuk is een dipdye effect. Dop het onderste gedeelte van je canvas tas en etui in textielverf en laat het bovenste stukje wit. Zo simpel kan het zijn!

Nog meer ideetjes

Nog heel wat andere canvas artikelen kun je een persoonlijke toets geven. Maak bijvoorbeeld een kleurig turnzakje, of vrolijk je interieur op met kussenhoezen die je verft, bestempelt of borduurt…  

En nu ben je klaar om zelf aan de slag te gaan! Alle benodigdheden én informatie over deze items vind je hier