Creatieve krokuskriebels

Eindelijk ... krokusvakantie. Om te vermijden dat je kinderen voortdurend met hun schermpjes in de weer zijn, hou jij alvast wat afleidingsmanoeuvres achter de hand. Samen knutselen, breien, naaien, … we inspireren je graag. 

Creatieve kits voor creatieve kids

Heb je best nog wat werk waarbij je even niet gestoord wilt worden? Geef je kinderen een creatieve set cadeau, daar zijn ze wel een tijdje zoet mee. Of laat hen met textielstiften een oud T-shirt van papa bewerken. Wel kleren aantrekken die vuil mogen worden. ;-)

DIY feestoutfit

Beetje last van communie- of lentefeeststress? Gebruik de vrije dagen van de krokusvakantie om alvast te starten met de feestkleren van zoon- of dochterlief. Inspiratie vind je in onze DIY-kinderfeestblog. Of begin aan je eigen partyoutfit. Kijk voor exclusieve ontwerpen én patronen in ons nieuwste naai- en/of breimagazine. Vanaf vrijdag 1 maart vind je ze in onze winkels, hier krijg je alvast een sneak peek!

Tijd voor een nieuwe hobby

Geen DIY-project op de planning? Probeer eens iets nieuws uit. Leer haken of breien tijdens een workshop, haal de naaimachine van oma uit de kast of waag je aan de nieuwste trend: punchneedle. Maar daarover later meer ... ;-) Scrol door de DIY-ideetjes op onze website voor inspiratie en hou ons YouTubekanaal in het oog voor enkele punchtutorials.

Creatieve krokusdeals

Hebben we je kunnen inspireren om er een creatieve krokusvakantie van te maken? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf 1 maart zijn er creatieve deals te scoren bij Veritas: hou onze socialmedia-kanalen dus goed in het oog.

Je creatieve kriebels kunnen uitwerken? We kunnen niet wachten om het resultaat te zien. Toon ons je creaties met #madewithveritas op Instagram, Facebook of in onze naai-, haak- of breigroepen.