Stoflapjes

Creatief met ... stoflapjes!

Wil je het nieuwe jaar goed inzetten met een zelfgenaaid kledingstuk voor je kind? Wij serveren je graag enkele nieuwe creatieve ideeën! Het beste van al? Het hoeft geen fortuinen te kosten, want op onze stoflapjes geldt nu een 2+1-actie! Klik hier om onze collectie stoflapjes te ontdekken.

1 Een fleurige bloemenjurk

Wil je een leuke lentejurk voor dochterlief naaien? Dit model is geknipt voor je mini me! Of je nu gaat voor de donkerblauwe of zuurstokroze versie, het 100% katoenen stofje met bloemmotief is ideaal voor een hippe en stylish look.

Klik hier om aan de slag te gaan met dit creatief idee.

Ibiza - jurk
2 Een feestelijke rok

Met een rok kan je alle kanten uit en creëer je de meest uiteenlopende looks. Dit elegante, feestelijke rokje met glitter is perfect draagbaar, het hele jaar. Dankzij de praktische blinde rits kleedt je oogappel zich bovendien makkelijk alleen aan, net als een grote!

Klik hier om aan de slag te gaan met dit creatief idee.

3 Een stoer hemd

Op zoek naar een stylish hemd voor een familiefeest of voor de klasfoto? Dit model met retro toets is een topper. Het popeline stofje met gekleurde stipjes is elegant en speels tegelijkertijd: de perfecte combi!

TIP! Laat je zoon zijn nieuwe hemd personaliseren door zelf de knopen te kiezen. Ver hoef je niet te gaan: bij ons vind je knopen in alle denkbare vormen en kleuren. Ontdek ze samen, online of in de winkel.

Klik hier om aan de slag te gaan met dit creatief idee.

Venice - hemd
Ontdek alle stoflapjes

Fan van de naaimodellen hierboven, maar je twijfelt nog wat over de stofjes? Geen probleem! We hebben een enorm ruim assortiment stoflapjes: schitterende kleuren, grafische motieven, grappige printjes ... hier vind je zeker je favoriet.

Stoflapjes

Je eerste DIY-project van het nieuwe jaar gekozen? Tijd om aan de slag te gaan! Deel zeker je eindresultaat met de hashtag #madewithveritas.

Hou je ook van breien, haken, macramé of juwelen maken? Ontdek hier nóg meer creatieve ideeën!