Chocoladeblauw op jouw manier

Je denkt er misschien niet altijd aan om ze samen te dragen, maar toch, de combo blauw en bruin is een van de grote trends dit seizoen. Een beetje vintage, maar altijd o zo stijlvol: dit zijn de must have chocoladeblauwe accessoires, combineer ze op jouw manier.  

Blauw & bruin voor je handtas

Je kiest zelf hoever je gaat, maar wat handtassen betreft is alles mogelijk. Uni marineblauw of oker gepimpt met een contrasterende sjaal is een optie. Maar ook de tas met blauwe en bruine diagonale stroken vinden we een topper.

Go retro met de sjaal met motief

Onder je kin geknoopt zoals Audrey Hepburn of strak rond je hals als Hitchcock: elke blauw-bruine sjaal is een eerbetoon aan vroeger (lees ook ons artikel om je draagwijze te vinden). Je hulde komt pas echt tot zijn recht met een actuele outfit: ga voor leopard en een gekleurde trench ... 

Carré sjaal met gekleurde vlakken - Veritas
Juwelen in trendkleuren

Zin in een total look in chocoladeblauw? Bij ons kun je je volledig laten gaan. In ons nieuwe gamma vind je oorbellen, kettingen, armbanden, ... Combineer ze naar hartenlust met je sjaals, handtassen en volledige outfits in blauw en bruin.

Brede armbanden - Veritas
En er is nog meer!

De chocoladeblauwe trend zet zich voort tot in de kleinste details aka accessoires. Dit voorjaar ga je voor een zonnebril met bruin montuur, een blauwgetinte portemonnee en ook ceinturen vind je in de twee topkleuren van het seizoen. 

Gezien wat er allemaal kan met een look in bruin & blauw? Nu ben jij aan de beurt! Fotografeer je nieuwe looks en post ze met de hashtag #veryveritas