Cadeautjes voor de mannen in je leven
Kerst komt weer met rasse schreden dichterbij, net zoals de cadeautjesstress! Misschien wel de moeilijkste categorie om iets voor te vinden: de mannen in je leven!
  • Home
  • Blog
  • Cadeautjes voor de mannen in je leven

Cadeautjes voor de mannen in je leven

Kerst komt weer met rasse schreden dichterbij, net zoals de cadeautjesstress! Misschien wel de moeilijkste categorie om iets voor te vinden: de mannen in je leven! We zetten enkele suggesties op een rij. 

Zo gestrikt!

Een cadeautje voor je vriend waar je zelf ook nog iets aan hebt? Geef hem dan een hippe bow tie! Zijn feestlook wordt instant geüpgraded en jij kunt met hem pronken op je familiefeest. Win-win, toch?

Vlinderstrik voor heren € 14,99
Goed gemutst

Voor je opa of papa doe je nooit iets mis met een lekker warme muts of sjaal. Perfect voor een winterse wandeling of een uitje naar een kerstmarkt. Zijn oren zullen geen kou lijden!  

Sjaal met dessin € 24,99 - Geribbelde herenmuts € 12,99
Zeg het met sokken

Het lijkt een suf cadeau, maar deze sokken zijn allesbehalve saai! Ga voor sokken met auto’s erop, een skiënde sneeuwman of hilarische pups. Wedden dat je ermee scoort?

Homesocks voor heren met rendier € 10,00
Voor op weekend

Ideaal voor een weekendje weg, deze lederen toilettas. Hij kan er makkelijk al zijn spullen in opbergen, zonder in te boeten aan stoerheid ;) 

Lederen toilettas voor heren € 29,99
Praktische portefeuille

Kan de portefeuille van je broer wel eens een update gebruiken? Dit zwart exemplaar is de redder in nood. Vindt hij ze te groot om mee te zuilen? Geen zorgen, deze kaarthouder is pocketformaat! 

Warme handjes

Heb je je nonkel getrokken bij het lootjes trekken en zit je echt met je handen in het haar? Speel dan op safe en ga voor stijlvolle handschoenen. Kies uit klassiek leder of voor de moderne versie met touchscreen vingers. Ideaal voor die jeneverselfies op de kerstmarkt! 

Lederen herenhandschoen € 35,95

Heb jij tussen deze ideetjes al een geschikt geschenk gevonden?