Brei een streepje voor

Marineblauw, kleurrijk, asymmetrisch: met strepen in je kast heb je altijd een streepje voor als het op stijl aankomt. Leer strepen breien in unieke ontwerpen voor het hele gezin … ja, ook voor jou! 

Colourblocking

Ook colourblocking – het combineren van effen kleuren in contrasterende vlakken – is een grote trend deze winter. Tip: met ons huge aanbod wol dat je online en in de winkel vindt, kun je jarenlang colourblocken!

Subtiel of fel?

De grote troef van strepen is dat je er oneindig veel kanten mee op kunt. Hou je van subtiel, kies dan kleuren in ton sur ton nuances die je trui superclassy maken. Of opteer voor een of meerdere felle strepen op een effen ondergrond: dat is supertrendy!

De Daltons

Door te spelen met kleuren zien je strepencreaties er altijd anders uit. In onze gratis creatieve krant over strepen breien vind je ook ontwerpen voor heren en een basismodel voor kinderen. Werk ze uit in je favoriete kleurencombinaties en mix wolsoorten uit onze enorme collectie!

drie meisjes met gestreepte truien
Van kop tot teen

We kunnen het nooit genoeg herhalen: het juiste accessoire is alles. Een panty met sportieve zijstrepen, streepjeskousen met een open schoen of een veelkleurige sjaal  geven je look een leuke schwung. Brei eens zelf strepen: de instructies vind je in onze gratis creatieve krant.

Ga zelf aan de slag

En nu ben jij aan de beurt! Haak, brei, naai of koop je strepen. Laat je inspireren door onze naai- en breimagazines en pik zeker je creatieve krant op in je dichtstbijzijnde Veritas: ze is gratis!

PS: Toon ons jouw strepencreaties jij gemaakt hebt met de hashtag #madewithveritas. Elke maand belonen we de leukste foto met een cadeaubon van € 100!