Bloemenprints: dé overall trend van 2018
  • Home
  • Blog
  • Bloemenprints: dé overall trend van 2018

Bloemenprints: dé overall trend van 2018

Groot, klein, kleurrijk of eerder sober… bloemenprints zijn b(l)ooming in modeland dit seizoen. Creatief verwerkt in een volledige outfit of subtiel geprint in accessoires? De mogelijkheden zijn eindeloos! Dit is waarom wij stapelzot zijn van bloemen. 

Wegdromen bij zachte tinten

Een lange jurk in pasteltinten, gecombineerd met nude pantykousjes en een neutrale pump: jouw stijlvolle, elegante en zomerse outfit is een feit. Mis je nog wat pit? Een hoedje does the trick.

Monochrome with a touch of flowers

Een outfit in één kleur is dé manier om een statement te maken op dit moment. Zeker een all white combinatie is geweldig classy dit voorjaar. Ga bijvoorbeeld voor een neutrale outfit die je combineert met sierlijke bloemen op een luchtige sjaal. Stijlvol, en perfect voor de eerste zonnige lentedagen.

Ook de klassieke tas krijgt een upgrade, en wat voor één! Creatief, chic en supercute: door de kleine bloemenapplicaties straalt deze handtas instant vrolijkheid uit. Een outfit opfleuren was nog nooit zo simpel. J

Voor ieder wat wils

Bloemen draag je zoals je wilt. Ze hebben een lieflijk imago, maar hey: dat hoeft niet altijd zo te zijn, toch? Ook de stoere rockchicks onder ons raken ermee weg. Denk maar aan geborduurde bloemen op een zwarte ondergrond. Zo ben je ineens helemaal mee met de embroidery-trend.

Heb je graag dat extra kleurrijke, girly kantje? Kies dan voor doorzichtige sokjes met schattige bloemen. Een felgekleurde schoen erbij en you rock

Eén ding is zeker: bloemen komen overal terug. Ze laten ons de koele temperaturen even vergeten en doen wegdromen naar die zalige zomer... Wij zijn alvast helemaal fan, en jij? :-)