Panty Britt

Bereid je voor op valentijn

It's that time of the year again, tijd voor valentijn! Wil je er graag extra verleidelijk uitzien voor je romantische date? Lees hier hoe je je look die onnavolgbare sexy touch geeft.

MET EEN SUBTIELE VERRASSING

Draag je graag effen panty's, maar wil je toch eens uit je comfortzone stappen? Dan is onze panty Hailey de perfecte optie voor jou. Hij lijkt heel braaf op het eerste gezicht, maar bovenaan vind je de verrassing ;).

Deze panty is verkrijgbaar in zwart en nude.

MET EEN PRINT

Mag het wat gewaagder zijn op Valentijnsdag? Leg die effen panty dan even opzij en trek een panty met print aan. Je voegt een extra element toe aan je look, zonder dat het too much wordt. Probeer eens onze Rhodes-panty of onze Maistre-panty.

Ga nu naar de website om alle andere panty's met print te ontdekken.

Panty's met print
MET EEN FAKE OVERKNEE

Als een print niet zo je ding is, ga dan voor een tijdloze sexy touch met een fake overknee panty. Laat 'm subtiel zien bij een doorknoopjurk of show 'm ongegeneerd onder een short of kort rokje. Een aanrader is onze panty Strotsi. Op onze website vind je nog meer opties.

Fake overknee panty's
MET EEN GIRLY ACCENT

Fan van overknee panty's, maar je wil graag ook een girly accent toevoegen aan je valentijnslook? Met panty Candice scoor je twee keer! TIP: match hem met een lila trui of blouse voor het beste resultaat.

MET EEN STAY-UP

Uiteraard denken we ook aan wie graag ALL OUT gaat met valentijn ;). Want het grootste verrassingseffect creëer je natuurlijk met … een stay-up. Ga voor Britt, een stay-up met print, of ontdek de andere stay-ups, waaronder ook effen exemplaren, in onze webshop!

De ultieme valentijnspanty gevonden? Deel zeker je ondeugend pantymomentje op Facebook en Instagram met de hashtag #veryveritas. Happy Valentine!