Unieke rugzakjes en pennenzakken voor je kapoen
  • Home
  • Blog
  • Back to school? Maak zelf het coolste boekentasje!

Back to school? Maak zelf het coolste boekentasje!

Elke eerste schooldag is het een terugkerend scenario: het showen van de nieuwe schoolitems! Verras je kind met de origineelste rugzak door er zelf een te maken. Ga jij liever aan de slag met een kleiner project? Wat dacht je van een pennenzak met diertjes of robotjes? 

Van stoflapje tot rugzak

Kiezen tussen de stoflapjes wordt moeilijk: van Mickey Mouse tot krabbetjes of ananassen – het aanbod is eindeloos! TIP: je kunt ze nog customizen met reflecterende patches – veilig en hip! Zin om eraan te beginnen? Ontdek de werkomschrijving door op de foto te klikken. 
 

Gevaarlijke boekentas: opgelet!

Vertrek je liever al van een afgewerkte tas die je zelf verder kunt pimpen? Geef dit rugzakje met gekke oogjes en speelse pompon bijvoorbeeld scherpe tanden of grappige wenkbrauwen. Gewoon knippen uit een vel tape, opplakken en klaar… Zet je tanden erin!
 

Pennenzakken vol figuurtjes

Ben je een beginnend naaier, maar wel erg leergierig? Dan is een zelfgemaakt pennenzakje het project voor jou! Kies het stoflapje waarmee je aan de slag wilt en volg onze werkbeschrijving die je vindt door op de foto te klikken.
 

Met welk pennenzakje of rugzakje verras jij je mini me?