Met deze outfits wordt sporten een makkie
  • Home
  • Blog
  • 5 sportlooks waardoor je met plezier gaat sporten

5 sportlooks waardoor je met plezier gaat sporten

Hier zijn 5 looks die je zeker op weg helpen om weer aan de slag te gaan! Want zeg nu zelf, een mooie sportoutfit is al half je motivatie, toch?

Zen master

Yoga time? Heerlijk ontspannen tijdens de yogales lukt het best in een outfit waarin je ongestoord kunt bewegen. Stretchen doe je daarom in deze elegante sportbeha en soepele broek. Het matching shirtje heeft gaten aan het einde van de mouwen voor je duimen, zo leuk!

Runner

Goede sportsokken zijn essentieel voor iedere loper. Ze houden je voeten luchtig en beschermd tijdens je looprondje. Zo haal je toch nog die laatste extra kilometers! 

Fitness addict

Dankzij dit leuke sportvestje koel je niet af voor & na je fitnesstraining. Toch zwier je het op 1-2-3 uit wanneer je begint te zweten tijdens je oefeningen zelf. Kettle bells, barrels of Kayla workout: try me! 

Dancer

Helemaal trendy is de Barre workout! Deze sokjes brengen je al een stap dichter bij een elegante ballerinahouding. Die pirouette draai je plots zò veel makkelijker!

Aerobics girl

Of het nu aerobics, zumba, X-core of BBB is, met deze outfit ben je de queen van de sportzaal. Heerlijk om vrij te bewegen en super-absorberend! Dankzij de zachtroze kleur, kun je er zowel in de zomer als in de winter mee naar de sportschool…

Tijd voor een nieuwe sportoutfit? Dit is het moment! Je krijgt nu 50% korting op je tweede stuk sportswear. 

Voor welke sport kies jij dit najaar?