5 snelle hairdo's voor wie 's ochtends weinig tijd heeft
Met deze 5 snelle hairdo's ben jij nog op tijd én kom je mooi voor de dag.
  • Home
  • Blog
  • 5 snelle hairdo's voor wie 's ochtends weinig tijd heeft

5 snelle hairdo's voor wie 's ochtends weinig tijd heeft

Beauty van een bun

Een mooie knot maken, da’s een kunst op zich. Met deze hairtool maak je heel gemakkelijk een perfecte, elegante bun die je een instant classy look geeft. Maak een hoge staart, schuif de haartool erover en rol je ponytail helemaal op. Even vastmaken en that’s it.

Instant volume

Hoog bovenaan de beauty wishlist van iedere vrouw staat een volumineuze bos haar. Ook wie gezegend is met slechts enkele fijne sprietjes kan met big hair de deur uit gaan. Onze handige volumespelden zorgen voor een volumineuze, getoupeerde look zonder dat er een kam aan te pas komt.

Verdeel je haar in twee secties en schuif de speld ertussenin. Maak een strakke hoge ponytail, et voilà. Jij bent klaar voor een feestje! 

Messy half-up bun

Is je haar eigenlijk aan een wasbeurt toe, maar heb je er geen tijd meer voor? Ga dan voor een messy half-up bun. Neem enkel het bovenste deel van je haar vast en draai het in een nonchalante dot. Steek het vast met deze handige spiraalvormige pins en laat de rest van je haar gewoon loshangen. Klaar!  

Hoge staart met schwung

Een klassieker, maar nog steeds oh zo hip: de hoge ponytail. Zo’n volle, bouncy paardenstaart die bij elke stap een beetje met je meedanst, maak je nu heel makkelijk en snel. Het geheim zit ’m in een klein hulpstukje dat je staart naar boven lift. 

Vliegensvlugge visgraatvlecht

Toch ietsje meer tijd dan verwacht? Verbaas je vriendinnen met een mooie zijvlecht. Met deze handige tool kan iedereen een visgraatvlecht maken in no time. Perfect voor een leuke night out!  

Ben jij ook zo’n fan van snelle hairdo’s? Welke is jouw favoriet?