5 redenen om uit te kijken naar de winter
Het wordt nu echt al vroeg donker en die warme nazomerdagen zijn intussen ook vervlogen. Toch kan de winter best leuk zijn.
  • Home
  • Blog
  • 5 redenen om uit te kijken naar de winter

5 redenen om uit te kijken naar de winter

Het wordt nu echt al vroeg donker en die warme nazomerdagen zijn intussen ook vervlogen. Toch kan de winter best leuk zijn. Wij geven je 5 redenen om uit te kijken naar het cocoonseizoen! 

Baby, it’s cold outside

Geen getwijfel meer als je ’s ochtends voor je kleerkast staat. In de winter weet je meteen wat aan te trekken: lekker warme, cosy kledij. Draag voldoende laagjes, zo heb je het lekker warm in de koude buitenlucht maar kun je makkelijk iets uitdoen op kantoor of op school.

Een (kanten) body is erg sexy en elegant, maar zorgt er ook voor dat je het niet koud krijgt. Draag ‘m onder je kleren of gewoon op zich: je zult je op-en-top vrouwelijk voelen.

Kanten body €24,99
Nog één aflevering…

In de lente en de zomer wil je zoveel mogelijk van de buitenlucht genieten. In de winter mag je eindelijk zonder schuldgevoel een hele dag chillen in de zetel en Netflix kijken. In een schattige fluffy pyjama je favoriete serie bingewatchen, klinkt dat niet heerlijk?

Onze favorieten? Een nachtjurkje van teddy stof met een schattige ijsbeer erop, een zachte broek met zilveren maantjes en sterren en een grappig oogmasker met oortjes en wimpers.

Trouwens, je ultieme relaxoutfit shop je nu met korting. Geniet van onze promotie en koop je tweede item aan -50%.

Let it snow!

Brrr, wat wordt het koud! Die vieze motregen is eindelijk verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor een poederwit sneeuwtapijt. Sneeuwmannen maken met de kids of een sneeuwballengevecht met vriendinnen, dat doe je met de juiste bescherming tegen de kou. Duffel je lekker in met handschoenen, een warme sjaal en een toffe muts of oorwarmers. Onze must haves vind je hier. Duimen voor een witte kerst!

Muts met jacquardmotief en glitters €14,99
Kers op de taart

Waar je in de lente en zomer alleen maar oog hebt voor healthy slaatjes, powerjuices en boerenkoolchips, kun je je in de winter tegoed doen aan warme appelcakes, hartige quiches en heerlijke ovenschotels. Je hoeft nog niet te denken aan je summerbody en kunt zonder schuldgevoel genieten van al dat lekkers. Yum! 

 

Zin om te kokkerellen in een zelfgemaakte schort? Customize een simpel exemplaar en je wordt meteen een echte keukenprinses! 

Dip-dye schort groen vanaf €7,99
Always better together

Samen is altijd leuker dan alleen en een namiddagje gezellig DIY’en met je vriendinnen klinkt als de perfecte activiteit op zondag. Gezellig bijpraten met een lekkere koffie erbij, en op het einde van de dag ga je naar huis met een zelfgemaakt item. Da’s dubbel zo leuk! 

De leukste DIY-activiteiten om met je vriendinnen te ondernemen, die vind je op atelierveritas.com. Onze tips? Unieke juwelen ponsen, een XXL deken breien om lekker onder weg te kruipen of een denim kraagje customizen met parels. Have fun!

En, heb jij ook zin gekregen in de winter?