• Home
  • Blog
  • 5 Onmisbare items voor een geslaagde werkdag

5 Onmisbare items voor een geslaagde werkdag

Voor de meesten onder ons is de vakantie gedaan, dus back to business! Maar wat moet je nu zeker in je handtas hebben zitten voor een productieve dag op het werk? Wij maakten een lijstje van vijf items die onmisbaar zijn.

Nooit meer ladders

Niets is vervelender dan opeens een ladder of gaatje in je panty te ontdekken. Wapen je alvast door een extra exemplaar in je handtas te stoppen. Je wisselt dan gemakkelijk even van panty zonder dat iemand iets opmerkt! Ook zonder pantypech kun je in de loop van de dag je panty switchen. Een sober exemplaar voor achter je bureau en eentje met een leuk patroon voor tijdens de afterworkparty. 

Safety first!

In een onhandige bui laat je je smartphone met een smak op de grond vallen. Scherm stuk! Een dure grap, die je makkelijk voorkomt door je smartphone te beschermen met een cover. Een speels exemplaar, zoals dit originele wit-roze eenhoornhoesje. Of een zacht konijnenhoesje – so fluffy! Met zijn oortjes en staartje krijgt je smartphone meteen een hoog aaibaarheidsgehalte. Vanaf nu neem jij altijd vrolijk de telefoon op! 

Voorbereid op regen

In België weet je nooit wat voor weer het wordt, dus kun je maar beter voorbereid zijn op een stevige plensbui. Een regenjas, een paraplu, … maar ook een regenhoes voor je handtas komt van pas! Opvouwbaar, dus gemakkelijk weg te steken. En zodra de eerste regendruppels vallen, hul je je handtas in de hoes en blijft ze droog. En als het niet regent, gebruik je de hoes als extra boodschappentas. Twee vliegen in één klap! 

Spiegeltje, spiegeltje…

Eén van onze favoriete accessoires voor aan je handtas? Een sleutelhanger met spiegeltje! Gedaan met grabbelen in je tas, nu heb je het meteen bij de hand. Zo kun je snel even subtiel checken of je make-up en haar nog goed zitten. Stiekem in de frontcamera van je smartphone kijken, is verleden tijd!  

Mooi meegenomen

Je laptop mee naar kantoor? Stop ‘m niet met al je andere spulletjes in je handtas: er kunnen krassen op komen en je tas wordt al snel te zwaar. Een laptoptas is veel handiger, zeker als ze een afneembare riem en binnenzakjes heeft. Het oog wil ook wat? Uiteraard! Kies maar: wordt het een stijlvol zwart exemplaar of een tas met een leuke slangenprint? 

Welke items neem jij vanaf morgen ook mee naar het werk?