5 fantasie panty's: welke panty past bij jou?
Panty's kunnen je outfit net dat tikje meer geven. Let's have some fun met deze fantasie panty's in 5 verschillende stijlen.
  • Home
  • Blog
  • 5 fantasie panty's: welke panty past bij jou?

5 fantasie panty's: welke panty past bij jou?

Panty’s houden niet alleen je benen warm… ze kunnen je outfit net dat tikje meer geven. Dus laat die klassieke zwarte panty even voor wat ze is. Let’s have some fun met deze fantasie panty’s in 5 verschillende stijlen. 

High school cool

Met deze leuke fake overknee panty’s kan je de echte schoolmeisjes look creëren. Gecombineerd met een kraagje en lakschoentjes ben jij weer helemaal high school cool! Mag het voor jou nog net iets meer zijn? Draag dan een fake overknee met bolletjes of netkousen.

Dots dots dots

Vind je de overknee panty’s met bolletjes hierboven helemaal top? Check dan ook even deze exemplaren! Zwarte bolletjes, witte bolletjes,… Ze geven zelfs jouw meest sobere outfit een speelse touch.

Verantwoord mooi

Panty’s kunnen mooi zijn én lief voor het milieu tegelijk. Giulia is de eerste ecopanty van Veritas, gemaakt van gerecycleerde microvezels. De ecologische productie heeft bovendien geen enkel negatief effect op de kwaliteit. Het resultaat is een superzachte, stevige panty die perfect aansluit. 

Fishnet Fun

Wat hebben Madonna en haar gescheurde jeans, Liza Minelli in Cabaret en een elegante tangodanseres gemeen? Goed geraden: ze dragen allemaal netpanty's! Chic, retro of een tikje provocerend, de netpanty gaat met zijn tijd mee…

Spelen met kleurtjes

Niet alleen patronen zijn leuk. Je kan je panty ook gebruiken om wat kleur in je outfit te brengen. Deze exemplaren in berry red en eastern moss zijn dit najaar helemaal hip! En ze zien er ook nog eens lekker warm uit voor de aankomende winterdagen.