4X DIY ideetjes met linnen
Onze tip der tips voor dit seizoen: linnen. Lees snel verder en ontdek hoe je luchtig linnen kunt verwerken in leuke projectjes.

4x DIY ideetjes met linnen

Aah, lente, terrasjes in de zon, stijgende temperaturen … Zalig! ’s Ochtends voelt het nog wat koeltjes aan, en een paar uur later is het heerlijk warm. Een droomscenario. Met misschien één bekommernis: hoe vind je een materiaal waarin je zo’n dag comfortabel en stijlvol doorkomt? Veritas to the rescue!

Onze tip der tips voor dit seizoen: linnen. Lees snel verder en ontdek hoe je luchtig linnen kunt verwerken in leuke projectjes.

Kussens om bij weg te dromen

Ken je het gevoel? Je zou zo graag even een dutje doen, maar je winterse kussenslopen zijn te warm om ontspannen te kunnen slapen. Linnen is perfect hier. Dankzij zijn dunne en ademende textuur voelt het lekker koel aan, waardoor je in no time indut. Beloofd!

Ben je helemaal into deze dromerige kussenslopen? Maak ze gewoon zelf. Ontdek de werkbeschrijving hier

 

Originele doopsuikerideetjes

Hoe schattig zijn deze zakjes! Ben je zwanger of word je meter, maar heb je geen idee hoe je je suikerbonen wilt verpakken? Deze linnen zakjes zijn perfect! Origineel, betaalbaar én makkelijk zelf te maken. Breng er een patch op aan of borduur een gezichtje, bloemetje of naam en geef ze zo een heel persoonlijke touch.

Jij en je mini-me in matching outfits

Zin om nog beter te matchen met je mini-me? Naai een gelijkaardig model rok van hetzelfde streepjeslinnen: het is fris, licht en stijlvol. Ga je voor een monochrome look? Gelijk heb je. Deze trend kan perfect met linnen. Een bloesje met dezelfde streepjes is zo gemaakt! 

PS: je vindt deze ideeën ook terug in ons laatste naaimagazine.

 

Ideaal, zo’n seizoenssjaal!

Lekker genieten van het zonnetje is zà-lig. Maar ’s avonds koelt het vaak toch nog een flink aantal graden af. Dan gaat er niets boven een sjaal die je snel even omslaat. Geen dikke wintersjaal uiteraard, maar een licht compromis. En die maak je zelf.  

Onze Soft Linen Mix is de ideale wolsoort. Het is een mix van viscose en linnen, natuurlijke materialen die je sjaal lekker zacht en licht doen aanvoelen.

Overtuigd van deze must have? Maakt hem met behulp van het laatste breimagazine.