3x inspiratie voor een creatieve paasvakantie
  • Home
  • Blog
  • 3x inspiratie voor een creatieve paasvakantie

3x inspiratie voor een creatieve paasvakantie

Gestrikt

De communie- en lentefeesten komen er weer aan. Iedereen schittert in party outfit, maar je wilt natuurlijk dat jouw kids een tikkeltje extra shinen. Ga zelf aan de slag en haak een strikje. Zo ben je alvast zeker van een uniek stuk. En met een happy kleurtje wordt het pas echt een fancy finishing touch. Nog een voordeel: dit ontwerp is perfect voor beginners. Yes!

Diamonds are a girl’s best friend

Nu ja, een goedkoper alternatief voor diamanten is ook goed. Maak je eigen juweeltjes en je hebt zonder al te veel werk een superleuk resultaat. Het grote voordeel is dat je zelf kleuren, parels, bedeltjes, … kunt kiezen.

Ook top: rijg samen met je dochter matching armbandjes of draag elkaars naam om je pols. Too cute, denken wij dan.

Expert level?

Ben je al wat meer ervaren in DIY? Dan is dit borduuridee misschien wel iets voor jou. Kraagjes zijn helemaal hip. We zien ze overal opduiken, en liefst met een fantasietje. Ga voor dit geborduurde kraagje en voorzie je outfit van de perfecte styling. Combineer met een leuke trui en een jeans en je bent helemaal spring proof. Je kan de werkbeschrijving vinden in ons laatste nieuwe breimagazine.

 

TIP: Heb je het snel warm of draag je niet graag hemdjes? Werk je borduursel dan uit op een van deze kraagjes en je probleem is zo van de baan.

Workshops

Het klinkt voor jou misschien allemaal wel leuk, maar je hebt liever wat extra begeleiding? Trust us, we understand ;-) In de paasvakantie organiseren we ook verschillende workshops. Zo kun je zelf kiezen waar en wat je het liefst wilt leren. Neem hier een kijkje voor alle workshops.

Wij zijn razend benieuwd naar het eindresultaat. Vergeet dus zeker niet je creatie met ons te delen met de #madewithveritas en #veryveritas. Veel succes!