125 jaar Veritas: Re:Collection – Vrouw uit de jaren 80

Om onze 125ste verjaardag te vieren hebben we de iconische Little Black Dress vertaald naar vijf iconische momenten uit de modegeschiedenis. Bereid je voor op een back to the future: we nemen je mee naar de jaren 80!

In 2017 bestaat Veritas 125 jaar. En dat moet gevierd worden. Speciaal voor die gelegenheid hebben we de iconische Little Black Dress meegenomen op een tijdreis naar vijf iconische momenten in de modegeschiedenis: 1892, de 20's60's80s en 2017. De vijf modellen vind je in één envelop met exclusieve patronen. We presenteren je elk jurkje in drie versies: zwart, kleurig en feestelijk.

Uit de jaren 80 onthouden we eigenzinnige ontwerpen, flashy kleuren en enorme schoudervullingen. Dankzij je alles-in-een patroon maak ook jij je revival!

In het zwart

Diep uitgesneden decolleté, vierkante schouders en een simili-leren afwerking: de LBD in eightiesversie is een perfect compromis tussen vindingrijkheid en soberheid. Vergeet de accessoires en patches niet en laat je helemaal gaan!

Kies voor kleur

Elektrisch blauw, als symbool voor deze periode vol euforie, overheerst in deze kleurige versie. Breek ze wat met een ceintuur en een samenraapsel van juwelen.

't is feest!

Geen half werk: 's avonds gaan we voor puur goud! Met hetzelfde patroon en onze stoffen per meter kun jij ook deze gouden versie met onbewistbare feestfactor maken.

Bandana's, pins, typische tasjes: op de Veritas website vind je de bijpassende accessoires. Ontdek de volledige campagne op veritas.be/125Y en deel jouw creaties op Facebook en Instagram met de hashtag #125YVERITAS