125 jaar Veritas: Re:Collection – Reisdoel: de jaren 20

Om onze 125ste verjaardag te vieren hebben we de iconische Little Black Dress vertaald naar vijf iconische momenten uit de modegeschiedenis. De volgende halte van onze trip: welkom in 1920!

In 2017 bestaat Veritas 125 jaar. En dat moet gevierd worden. Speciaal voor die gelegenheid hebben we de iconische Little Black Dress meegenomen op een tijdreis naar vijf iconische momenten in de modegeschiedenis: 1892, de 20's60's80s en 2017. De vijf modellen vind je in één envelop met exclusieve patronen. We presenteren je elk jurkje in drie versies: zwart, kleurig en feestelijk.

De tweede stop van onze tijdreis neemt ons mee naar de roaring twenties. Rechte, maar vrouwelijke ontwerpen, vloeiende delicate stoffen, lange kettingen en rokken tot net onder de knie: de geschiedenis van de vrouwenmode ondergaat een ware revolutie.

En nu ben jij aan zet! Laat je inspireren door deze bepalende periode in de vrouwenmode en creëer je 100% hedendaagse jurk.

In het zwart

De eerste vertaling van de jaren 20 versie: in 't zwart. Doe net als wij en speel met lengtes en afwerkingen. Voor een swingend resultaat voeg je nog franjes toe aan het afgewerkte jurkje.

Kies voor kleur

De versie in wit en goud is sexy, schitterend en simpel om te maken. Staat prachtig met een overload aan juwelen met parels.

't Is feest!

Hetzelfde model ontpopt zich prompt tot een avondjurkje als je het uitvoert in dévoré velours. Voeg à volonté accessoires toe en kies ook voor een kapsel uit de tijd van toen!

Kanten body, sierlijk masker, barokke juwelen: op de Veritas website vind je de bijpassende accessoires. Ontdek de volledige campagne op veritas.be/125Y en deel jouw creaties op Facebook en Instagram met de hashtag #125YVERITAS