125 jaar Veritas: Re:Collection – Reis mee naar 1892

Om onze 125ste verjaardag te vieren hebben we de iconische Little Black Dress vertaald naar vijf iconische momenten uit de modegeschiedenis. Reis hier mee naar 1892.

In 2017 bestaat Veritas 125 jaar. En dat moet gevierd worden. Speciaal voor die gelegenheid hebben we de iconische Little Black Dress meegenomen op een tijdreis naar vijf iconische momenten in de modegeschiedenis: 1892, de 20's60's80s en 2017. De vijf modellen vind je in één envelop met exclusieve patronen. We presenteren je elk jurkje in drie versies: zwart, kleurig en feestelijk.

Eerste halte van onze tijdreis: 1892. Dramatische lange gewaden combineren mooi met kant en sierlijke accessoires als chokers en maskers.

Met een lange rok als basis creëer je een nostalgische look met belle époque allure of een feestoutfit, afhankelijk van de stof die je kiest.

In het zwart

De lange barokke rok, haalbaar voor leergierige beginners, maken we eerst in het zwart. Gecombineerd met een kanten body krijgt hij een chique en moderne uitstraling.

Kies voor kleur

De prachtige metallic stof die we voor de gekleurde versie gebruikten, heeft structuur (waardoor de plooien nog mooier tot hun recht komen) en is toch superlicht. Kortom, 1892 overgoten met een 2017 sausje!

't Is feest!

Deze versie is geknipt voor een feest! Donkere jacquard met schitterende glitters, gecombineerd met een choker en een bijpassend topje… dit wordt de topper voor heel wat avondjes uit.

Kanten body, sierlijk masker, barokke juwelen: op de Veritas website vind je de bijpassende accessoires. Ontdek de volledige campagne op veritas.be/125Y en deel jouw creaties op Facebook en Instagram met de hashtag #125YVERITAS