125 jaar Veritas: Re:Collection – De swinging sixties

Om onze 125ste verjaardag te vieren hebben we de iconische Little Black Dress vertaald naar vijf iconische momenten uit de modegeschiedenis. Ex-fan van de jaren zestig? Bestemming bereikt!

In 2017 bestaat Veritas 125 jaar. En dat moet gevierd worden. Speciaal voor die gelegenheid hebben we de iconische Little Black Dress meegenomen op een tijdreis naar vijf iconische momenten in de modegeschiedenis: 1892, de 20's60's80s en 2017. De vijf modellen vind je in één envelop met exclusieve patronen. We presenteren je elk jurkje in drie versies: zwart, kleurig en feestelijk.

Het tijdperk waarin alles mocht en kon: onze tijdreis neemt ons deze keer mee naar de sixties! De geboorte van de minirok, flashy en futuristische kleuren, de eerste mode-iconen: we duiken nog eens in het creatieve vuurwerk dat recht uit Londen komt!

In het zwart

We wijken een beetje af: dit zwarte jurkje krijgt een wit accentje, maar voel je vrij om het anders te doen! Het kraagje, bijvoorbeeld, koop je kant-en-klaar en is dus volledig afhankelijk van je smaak.

Kies voor kleur

Typisch voor de jaren 60 zijn de regelmatige ruitjes die een verfijnde grafische allure geven aan deze stof. Dit kleurige alternatief is gemaakt met hetzelfde patroon en heeft minder afwerking nodig.

't Is feest

Getoupeerd kapsel, zwarte zonnebril en een sixties jurkje in jacquardversie. Jij steelt de show met ware sterallure als je dit jurkje maakt: de perfecte mix van nostalgie en moderniteit.

Een chignonspeld, zonnebril, pittige tas: op de Veritas website vind je de bijpassende accessoires. Ontdek de volledige campagne op veritas.be/125Y en deel jouw creaties op Facebook en Instagram met de hashtag #125YVERITAS