cadeautjes onder tien euro - Veritas
  • Home
  • Blog
  • Des idées de cadeaux à moins de 10 euros

Des idées de cadeaux à moins de 10 euros

Dans votre liste, il y a sûrement une place pour les petits cadeaux à faire aux collègues de bureau ou pour des petits bonus à poser au pied de sapin pour trois fois rien. Lisez ce blogpost et faites le plein d'idées cadeaux à moins de 10 euros

cadeaux à moins de 10 euros - Veritas
Verrassingen voor hem

Funny sokken met een kerstmannetje voor opa, een warme omkeerbare muts voor manlief die door weer en wind naar zijn werk fietst, coole tijgersokken voor je hippe collega, en een stijlvolle streepjesmuts voor je grote neef. 

Verwennerijen voor haar

Wil je je nichtje, collega, moeder of zus in de watten leggen? Dat kan, voor een miniprijsje zelfs. Wat dacht je van homesocks met een tof motief, een velvet oogmaskertje , oorwarmers of een scrunchie met fluffy touch? Allemaal voor minder dan 10 euro!

Fun voor de kleinsten

Bij de kleinsten scoor je altijd met een funny item! Een diadeem met kerstversiering of sokken met coole pinguïns. En je handige nichtje of neefje doe je geen groter plezier dan met een DIY-pakketje om zelf aan de slag te gaan. 

Altijd goed: een cadeaubon!

Weet je echt niet wat je moet kiezen of heb je schrik om het foute cadeau te kopen? Met een cadeaubon geef je een geschenk dat perfect bij iemand past. Jij kiest het bedrag, de gelukkige ontvanger kiest wat hij of zij maar wil in onze webshop en onze winkels!

Het kan dus: toffe cadeautjes scoren voor minder dan 10 euro! Kijk ook in onze cadeaushop of check onze tips voor cadeaus onder 20 of cadeaus onder 50 euro. Happy holidays! 

PS: met deze video kom je helemaal in feeststemming ;)